Events

Events

QlikView Business Discovery World Tour

LinkedIn
Facebook

GreenshootHR is partner van QlikView en PurpleHRM. De software oplossing voor HR-analytics die GreenshootHR aanbiedt, draait op QlikView. Op woensdag 9 oktober 2013 wordt de QlikView Business Discovery World Tour gehouden in Eindhoven. Eén onderdeel zal gereserveerd zijn voor HR-oplossingen. PurpleHRM organiseert hierin een uitgebreid middagprogramma boordevol interessante HR-sessies met als thema: ‘Succesvol sturen met HR-data’. PurpleHRM biedt inzicht in vraagstukken als: ‘wat zijn de consequenties van de WMO voor uw personeelsbestand?, Wat is de impact van het wegvallen van ZZP’s?, Bent u flexibel genoeg om enerzijds te kunnen krimpen en op bepaalde fronten te groeien?’.

Bij dezen wil ik u van harte uitnodigen voor het middagprogramma van de QlikView Business Discovery World Tour. GreenshootHR en PurpleHRM nemen u graag mee door onze HR-oplossingen die gericht zijn op HR-analytics, SPP en HR-reportings.

 

PurpleHRM middagprogramma
13.30 – 14.15 uur             HR en Controlling samen aan het roer
14.15 – 15.00 uur             Kosten besparen met HR-analytics
15.00 – 15.45 uur             AFAS HR-Dashboard

Kosten
Gratis toegang na registratie 

Doelgroep
HR-managers, HR-directeuren, C&B managers en HR-controllers

Locatie
Evoluon, Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA Eindhoven

 

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor het middagprogramma. Geef daarbij duidelijk aan welke HR-sessies u wilt bijwonen.

Inschrijven