Events

Events

HR Analytics Masterclass

LinkedIn
Facebook

Op donderdagmiddag 13 december organiseren GreenshootHR en AnalitiQs een HR-Analytics Masterclass. In navolging van onze zeer succesvolle HR-Analytics masterclasses in Utrecht, Eindhoven en Rotterdam organiseren wij nogmaals deze MASTERCLASS over HR-Analytics, maar nu in Amsterdam!

Meten is weten. Al langer vergaren verschillende afdelingen binnen uw organisaties data en verwerken ze deze in hun adviezen en beleid. Nu vraagt men dat ook steeds vaker van HR.

HR-Analytics helpt u om als organisatie (profit of non-profit) een scherper inzicht te verkrijgen in de werkelijke staat van uw HR-processen en de relatie tussen de ‘factor mens’ en de verschillende prestaties binnen uw organisatie.

Door het combineren van benchmarks, (datawarehouse) rapportages en analyses, kunt u (onverwachte) patronen herkennen en modellen ontwikkelen die u helpen de juiste beslissingen te nemen. Ook leidt het niet alleen tot verbetering in HR-processen, maar ook in andere bedrijfsprocessen. Dit betekent bijvoorbeeld dat u uw recruitmentkosten kunt verminderen, het personeelsverloop kunt verlagen, een salesafdeling kunt verbeteren of uw productielijnen beter kunt bezetten.

Reserveer nu alvast (kosteloos) uw plek via onderstaand formulier of neem voor meer informatie contact op met Mygell Isselt van GreenshootHR (040 - 2180 520) of met Irma Doze van AnalitiQs (075 - 2022 603).

Aanmelden kan ook via secretariaat@gs-hr.nl

Datum: Donderdag 13 december
Tijden: 12.30 uur - 17.00 uur
Locatie: De ‘Laranjazaal’ van de Hortus Botanicus in Amsterdam

Programma:

12.30 uur Ontvangst
13.00 uur Opening door Mygell Isselt & Irma Doze
13.15 uur Mygell Isselt, Greenshoot-HR: "Introductie in HR-Analytics"
14.00 uur Irma Doze, AnalitiQs: "Maximaliseer de waarde van je medewerkers"
14.45 uur Interactie: uitdelen groepsopdracht
15.00 uur Interactie: pauze en uitvoeren opdracht
16.00 uur Evaluatie groepsopdracht
16.30 uur Afsluiting en borrel

Inschrijven