Teamassessments

Beter presterende teams door inzicht in elkaars talenten.

HR Advies

Direct Contact

Teamassessment, Teamontwikkeling

LinkedIn
Facebook

In veel organisaties worden functies steeds afhankelijker van elkaar en wordt het werken in teamverband eerder de standaard dan uitzondering.

Het belang van het creëren van succesvolle teams wordt daardoor alleen nog maar belangrijker. Of het nu gaat om het verbeteren van de onderlinge communicatie, samenwerken, het leren kennen en gebruiken van elkaars krachten of gewoon om het team nog sterker en effectiever te maken, teamontwikkeling draagt bij aan het succes van de organisatie.

Als GreenshootHR richten we ons op de volgende vraagstukken rondom teams:teamontwikkeling

1. Team samenstelling: Diversiteit in denkvoorkeuren, gedrag, persoonlijkheidskenmerken en teamrollen leveren uiteindelijk de beste resultaten en maken een team succesvoller. Met een bestaand team als uitgangspunt brengen wij het team op de verschillende aspecten in kaart en adviseren wij over de selectie van nieuwe teamleden.

2. Teamontwikkeling: Bestaande teams worden versterkt. Vooral door inzicht te geven in elkaars kracht en toegevoegde waarde. Niet alleen richten we ons op het creëren van zelfinzicht voor elk teamlid individueel, maar geven we ook inzichten in elkaars persoonlijkheidskenmerken, denkvoorkeuren en gedrag.

Bij teamontwikkeling richten we ons o.a. op de volgende thema's:

  • Leidinggeven
  • Communicatie
  • Besluitvorming
  • Samenwerken

Naast op maat gemaakte programma's, waarbij wij onze expertise en instrumenten afstemmen op uw vraag en organisatie, hebben wij ook enkele standaard workshops en programma's voor managementteams, projectteams en afdelingen. De Emergenetics workshops 'Meeting of the Minds', WE-Teams en 'High Performance Leadership Teams' vormen de kern van onze standaard workshops.

Meer weten over teamontwikkeling? Neem dan contact met ons op.

Emergenetics WE Team