Alle Talenten Tellen

Talenten en potentieel in lijn met uw strategie en doelstellingen.

HR Advies

Direct Contact

Talentontwikkeling en talentmanagement

LinkedIn
Facebook

talentontwikkeling teamontwikkeling

Om het potentieel in uw organisatie tot maximale prestaties te laten komen - voor hen en voor uw organisatie - moet u ervoor zorgen dat elk lid van de organisatie in staat wordt gesteld hun volledige potentieel te realiseren. Daadwerkelijk ontwikkelen van het talent zal de prestaties verbeteren en een aanzienlijke toename van de individuele motivatie en loyaliteit tot gevolg hebben. Daarnaast is gebleken dat het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden wezenlijk bijdraagt aan de kracht van uw employer-brand.

Ons team van ervaren psychologen en HR-professionals werken nauw met u samen om uw strategische ambities, cultuur, uitdagingen en verwachtingen te begrijpen. Met onze diensten en adviezen op het gebied van talentontwikkeling zorgen wij er voor dat individuele medewerkers op alle niveaus binnen uw organisatie, van de jonge professional tot de ervaren directieleden, de vaardigheden, kennis en ervaringen kunnen ontwikkelen die hen en uw organisatie zullen ondersteunen in het uitgroeien tot een succesvolle organisatie.

Afhankelijk van de verwachtingen en de context van de organisatie maken wij gebruik van een aantal methodieken. Zo maken we gebruik van relevante simulaties, psychometrische tests, interviews, assignments en groepssessies. Verschillende vragenlijsten zoals de Reflector 360 feedback van PiCompany - al of niet gecombineerd met andere vragenlijsten - zijn hierbij belangrijke hulpmiddelen.

Onze talentontwikkelingsprogramma's zijn gericht op zowel het individu als teams of afdelingen en kunnen plaats vinden in de vorm van:

Meer weten? Neem dan contact met ons op.