Nieuws

Samenwerking met Fitch

LinkedIn
Facebook
15.10.2013


GreenshootHR is marktleider op het gebied van online assessments. Binnen de Benelux voeren wij als enige meerdere merken. Hierdoor kunnen wij organisaties en HR-adviesbureaus een passende oplossing geven voor hun specifieke vraagstukken. Wij adviseren, certificeren en leveren deze online assessments aan organisaties, in zowel de profit- en non-profitsector, en aan andere HR-adviesbureaus. Daar waar we al langer samenwerken en licenties voeren voor PiCompany, Emergenetics en NOA, mogen we bij deze ook de samenwerking met Fitch aankondigen. Met Fitch verbreden we ons palet aan online assessments, zodat we nog beter op uw vragen in kunnen spelen.

Fitch
Fitch brengt menselijk gedrag helder in kaart, zodat inzichtelijk wordt welke keuzes er gemaakt moeten worden om mensen beter te laten functioneren. Fitch laat zich leiden door het idee dat bedrijven floreren bij medewerkers die goed op hun plek zitten en energie krijgen van wat ze doen.

Fitch werkt aan de hand van de Fitch Methode, een psychologisch en linguïstisch ordeningssysteem welke is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Utrecht. Aan de hand van analysevragen wordt het volgende in kaart gebracht: 

  • Wat iemand goed kan (gedrag) 
  • Wat hij belangrijk vindt (waarden) 
  • Wat belangrijk is in zijn werk (functie)

De Fitch Methode is een integrale benadering. Gedrag wordt nooit geïsoleerd beschouwd, maar in een context geplaatst. Zo kunnen we snel in kaart brengen waar mogelijkheden voor ontwikkeling liggen, wie goed bij welke functie past en hoe iemand op bepaalde competenties aansluit. Uniek is de automatische matching van een functieprofiel met het profiel van de kandidaten.

Toepassingen
Fitch vult ons huidige aanbod van online assessments aan. Fitch is vooral geschikt voor vragen op het gebied van:

  •         Selectie
  •         Ontwikkeling
  •         Teamontwikkeling
  •         Competentiemanagement
  •         Organisatieontwikkeling

 

Fitch is per 15 oktober beschikbaar bij GreenshootHR.

Zelf Fitch ervaren? Klik hier.

Greenshoot