HR Advies

Direct Contact

Loopbaanadvies

LinkedIn
Facebook

Loopbaanadvies bij GreenshootHR is altijd aangepast op de specifieke situatie en vraagstelling van de kandidaat. Loopbanen worden steeds individueler en zijn vaker maatwerk dus zijn onze loopbaantrajecten dat ook.

De doelstelling is uiteindelijk om de kandidaat te ondersteunen in het bereiken van zijn/haar persoonlijke maar werkgerelateerde doelstellingen.

Het resultaat van ons loopbaanadvies is dat de kandidaat, nu en in de toekomst, in staat is zijn/haar eigen loopbaan richting te geven, zelfstandig en bewust.

Het belangrijkste onderdeel van een loopbaanadvies bij GreenshootHR is de persoonlijke analyse, waarin een persoonlijkheidsonderzoek plaatsvindt en de motivatie, capaciteiten en loopbaanwaarden onderzocht worden. De persoonlijke analyse leidt tot een scherper zelfinzicht in het eigen kunnen en willen maar ook de eventuele discrepantie hiertussen.

Een loopbaanadvies bij GreenshootHR bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Persoonlijke analyse
  • Loopbaanmarktanalyse
  • Loopbaanadvies

Wij hanteren verschillende methoden, zoals de inzet van testinstrumenten, online assessments en vragenlijsten, persoonlijke feedbacksessies en diepte-interviews.

Het programma van GreenshootHR is specifiek gericht op hoger opgeleiden en managers.

Meer weten over ons loopbaanadvies? Neem dan contact met ons op.