Online assessments

Direct Contact

CareerScan

LinkedIn
Facebook

Career Scan
Wat moet je weten om te kunnen beoordelen of de huidige plek de juiste is of dat de keuze voor een ander loopbaanperspectief een verstandigere optie is? Informatie over de volgende onderwerpen is daarvoor belangrijk:

  • Wie ben ik? Welke mogelijkheden en grenzen biedt mijn persoonlijkheid mij? 
  • Wat wil ik? Welke activiteiten en werkomgevingen geven mij echt energie en welke staan mij tegen? 
  • Wat kan ik? Welke vaardigheden en kennis heb ik me al eigen gemaakt en welk gedrag beheers ik  goed of juist minder goed?

De CareerScan helpt in zeven concrete stappen de benodigde informatie te verzamelen. Het is een online en interactief programma dat de medewerker gemakkelijk zelfstandig kan doorlopen en vanaf elke gewenste locatie kan invullen.

De uitkomst? Een helder en onderbouwd advies over díe loopbaanrichtingen die goed bij de medewerker passen en die minder goed passen. Het advies wordt weergegeven in een gedetailleerde, persoonlijke rapportage, gebaseerd op een database van valide informatie. Informatie over wie mensen zijn, wat zij willen en kunnen en het succes dat zij hebben in een grote verscheidenheid aan loopbaanrichtingen. De achtergronden van het advies worden zo toegelicht dat de medewerker voldoende informatie heeft om zelf een verantwoorde keuze te kunnen maken voor een volgende, passende loopbaanstap.

Er is ook een CareerScan Zorg voor de zorgsector.